Anders kijken naar de wereld om je heen

Hoe 5-elementen acupunctuur nieuwe inzichten kan geven die kunnen helpen bij het versnellen van je herstel

zo 12 februari 2023
Anders kijken naar de wereld om je heen: Hoe 5-elementen acupunctuur nieuwe inzichten kan geven, die ervoor zorgen dat je gericht veranderingen kunt aanbrengen in je leven, zodat je sneller herstelt van je klachten

Het is spannend!

Wat een spannende tijd voor groep 8'ers! Mijn zoontje zit er middenin: “Op welke middelbare school voel ik me thuis? Welke school doet leuke dingen? Waar krijg ik niet zoveel huiswerk?” Allemaal vragen waar hij een antwoord op hoopt te vinden op zo iets spannends als een Open Dag.

Anders leren kijken…

Wat onzeker loopt hij door de eerste school. Vragen stellen vind hij nog best spannend. Maar ja, hoe krijg je anders je antwoorden? Met een speciale camera kunnen we op een andere manier rondkijken: Detecteren wat er warmte afgeeft en wat niet. Dit is belangrijke informatie om te weten, als je bijvoorbeeld je huis wilt isoleren tegen het koude weer. ❄️

… helpt je om antwoorden te krijgen

Op een andere manier naar de wereld om je heen kijken, kan je soms net die antwoorden geven die je wèl verder helpen met jou probleem. Antwoorden die anders misschien wel verborgen voor je waren gebleven. Met deze camera zie je heel duidelijk waar de isolatie van je huis nog te wensen over laat, en waar er dus nog werk aan de winkel is. Je krijgt duidelijk te zien op welke manier je verbeteringen aan kunt brengen in je huis.

Ook in mijn acupunctuur behandelingen werkt dit zo

In mijn geval zorgt mijn kennis van de 5-Elementen Chinese geneeskunde ervoor, dat ik net wat andere relaties en dwarsverbanden leg, dan die die we standaard gewend zijn te zien in ons dagelijks leven. Om maar een voorbeeld te noemen: Vanuit de 5 Elementen is er een duidelijke relatie tussen oogklachten, peesklachten en snel geïrriteerd ontploffen. Deze klachten horen namelijk allemaal bij het Hout-element. Als dit element uit balans is, kan zich dit op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld met deze klachten. Met een behandeling gericht op het weer in balans brengen van het Hout-element, kun je deze veelvoud aan klachten weer oplossen.

Nieuwe inzichten door vanuit de kennis van de 5-Elementen acupunctuur te kijken...

Dergelijke dwarsverbanden benoem ik ook in mijn gesprekken met de vrouwen, die bij mij komen voor een acupunctuur behandeling om van hun stressklachten af te komen. Regelmatig geeft hen dit verrassende inzichten: Verbanden die ze zelf nog niet gelegd hadden, maar die wel heel relevant zijn voor hun situatie.

... geeft de mogelijkheid om gericht veranderingen aan te brengen in je leven

En met deze inzichten krijgen ze de mogelijkheid om gericht veranderingen aan te brengen in hun leven. En dit helpt hen helpen om hun gevoel, hun rust en hun lijf weer terug te krijgen. Zo mooi om te zien gebeuren!

Wil je hier meer over weten?

Wil je meer weten over hoe mijn acupunctuur behandelingen jou nieuwe inzichten kunnen geven, zodat ook jij de rust in je hoofd en in je lijf weer terugkrijgt? Plan dan een gratis intake sessie met me in met deze link. In dit gesprek van 45 minuten:

  • Bespreken we jouw persoonlijke situatie.
  • Leg ik je uit hoe acupunctuur jou kan helpen.
  • Krijg je van mij een persoonlijk plan van aanpak.

Heeft het mij zoontje geholpen?

Of het anders kijken naar de wereld om hem heen mijn zoontje heeft geholpen om de antwoorden te vinden die hij op deze school zocht? We gaan het zien, dit is de eerste school op ons lijstje. We hebben er nog een paar te gaan 😉

#5elementenacupunctuur #acupunctuurutrecht #rustinjelijfenhoofd #bewustwording #kleinestapjes

Heeft dit jouw interesse gewekt?

Ben je klaar voor meer waardevolle tips voor ruimte in je hoofd en rust in je lijf?

Ontvang ze gratis en zonder er iets voor te hoeven doen wekelijks in je mailbox!Je kunt je vanuit elke nieuwsbrief weer hiervoor uitschrijven.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Lees hier alles over in het privacy reglement.