Over Simone

Het is 2012. Ik heb een geweldig leven: ben gelukkig getrouwd, heb twee schatten van kinderen, lieve vrienden en vriendinnen, een heerlijk huis. En als projectleider in katalytisch-chemisch onderzoek ben ik helemaal in mijn element. Ik kan mijn leven niet beter wensen !!!

portret simone portret simone

In één klap verandert alles...

Het is zondag 22 april 2013. Mijn man maakt een grapje en in plaats van te lachen barst ik in tranen uit. De afgelopen 6 maanden is de druk van mijn leidinggevende enorm geworden. Overwerken is standaard. En nog is het niet genoeg. Met daarnaast de zorg voor het huishouden en 2 jonge kinderen, trek ik het niet meer. Ik ben kapot. Mijn batterij is helemaal leeg. Hele dagen lig ik op bed en elk geluid is me te veel. Kan niet meer nadenken. Ik herken mezelf niet meer en voel me heel erg kwetsbaar. De sterke vrouw die ik altijd geweest ben, ben ik helemaal kwijt.

Diagnose burn-out

Ik ben opgebrand. In daarop volgende maanden realiseer ik me: Dit wil ik nóóit meer! Tot dan toe heb ik in stressvolle situaties altijd vanuit m’n hoofd geredeneerd, zonder rekening te houden met wat mijn lijf en mijn gevoel mij eigenlijk wilden vertellen.

stenen stenen

Ik ontdek dat alle emoties en prikkels, zowel van mijzelf als van anderen, heel erg sterk bij mij binnenkomen en dat ik langer nodig heb om die te verwerken. Geen wonder dat mijn energie zo snel op is.

Met behulp van een acupuncturist krijg ik weer energie en word ik fysiek en mentaal weer sterk. Ik word me bewust van alle stress die ik de afgelopen jaren in mijn lijf heb opgebouwd en weet: “Als ik niet goed voor mijn lijf zorg, gaat het wéér helemaal mis!” Ik voel mijn lijf weer en luister ernaar. Signaleer de momenten waarop ik over m’n grens dreig te gaan en pak zo’n situatie nu totaal anders aan. Ik leer mijn gevoelens te herkennen en te zien voor wat ze zijn. Hoe meer ik mijn gevoelens leer te begrijpen, des te beter geef ik naar anderen aan wat ik nodig heb en waar mijn grenzen liggen. Met behulp van mindfulness en compassie trainingen krijg ik de handvatten die ik nodig heb om keer op keer weer terug te gaan naar mezelf, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen die passen bij wie ik ben.

roos roos

Ik ben veranderd en sla een nieuwe weg in

Na 2 jaar heb ik mezelf heruitgevonden en besluit het roer helemaal om te gooien. Ik vind acupunctuur zó fascinerend en het heeft mij zo goed geholpen om uit mijn eigen burn-out te komen, dat ik dit ook wil leren! Dit cadeau aan mijzelf wil ik met zoveel mogelijk vrouwen delen! Mijn hart zingt. Dit past zó goed bij mij! Ik specialiseer me in acupunctuur bij stress en burn-out klachten en volg een HSP coach training. Alles past naadloos bij wie ik ben.

Ik heb het dankbaarste beroep van de wereld: Met acupunctuur mag ik vrouwen met stress hun gevoel, hun lijf en hun rust weer teruggeven.

Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook voor anderen zorgen. Jij bent de enige die weet wat jij voelt. Wat heb jij nu nodig? Wat kan jou nu helpen? Ik vul het niet voor je in, maar laat je zelf voelen wat je nodig hebt en kan je helpen, waar je dat nu nog moeilijk vindt.Wil jij ook graag je gevoel, je lijf en je rust terug?

Plan gratis een intake sessie met me in.

Dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen bij het oplossen van jouw klachten.

Ja, ik wil een afspraak