Afspraak maken - Gratis Intake Sessie Acupunctuur

Ik laat je zien hoe acupunctuur jou kan helpen bij het oplossen van je klachten

In 2013 krijg ik een burn-out. Ik ben kapot. Mijn batterij is helemaal leeg. Ik herken mezelf niet meer en voel me heel erg kwetsbaar. De sterke vrouw die ik altijd geweest ben, ben ik helemaal kwijt.

Met behulp van acupunctuur krijg ik mijn energie terug, word ik weer sterk en word ik weer helemaal m’n oude zelf.

Acupunctuur fascineert me. Het heeft mij zo goed geholpen om uit mijn eigen burn-out te komen, dat ik besluit zelf acupuncturist te worden.

Nu sta ik voor je klaar om dit mooie geschenk, dat ik mijzelf cadeau heb gedaan, ook met jou te kunnen delen.

Gratis Intake Sessie:
Plan je afspraak

Wil jij...

Tijdens deze telefonische Intake Sessie Acupunctuur van 45 minuten

  • Bespreken we jouw persoonlijke situatie.
  • Leg ik je uit hoe acupunctuur jou kan helpen.
  • Ontvang je een persoonlijk plan van aanpak.
Gratis Intake Sessie:
Plan je afspraak

Wat je tijdens deze Intake Sessie kunt verwachten

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we in het kort jouw huidige situatie en de problemen waar je tegenaan loopt. Op basis hiervan vertel ik je hoe ik je kan helpen bij het oplossen van jouw klachten.

Mocht het zo zijn, dat er meer nodig is dan een aantal acupunctuur behandelingen om jou van je klachten af te helpen, dan zal ik dat ook aangeven en je doorverwijzen.

In dit gesprek krijg je een ook duidelijk beeld van hoe ik te werk ga en wat je bij mij kunt verwachten. Hebben we een klik met elkaar, dan geef ik je advies voor de behandeling die het beste bij je past en kun je direct de eerste afspraak inplannen.

(dit gesprek is gratis en vrijblijvend)

Wat anderen vertellen

“Ik heb de oefeningen gelijk meegedaan en voelde me daarna lekker rustig. Je vertelt het allemaal heel duidelijk en prettig, Simone!”

San

“Dank je wel Simone voor de fijne behandeling. Ik sta nu al veel steviger op m’n benen.”

Suzanne

“Ik voel me vanochtend fijn en vele malen lichter. Fijne dag 😘💝”

Aleid

Gratis Intake Sessie:
Plan je afspraak