Beweging brengt rust: Ontdek hoe acupunctuur ook jou kan helpen

za 20 mei 2023
Beweging brengt rust: Ontdek hoe acupunctuur ook jou kan helpen

Rust vinden…

Het is 7:40. Terwijl ik de deur zachtjes achter me dicht doe, is ons huis nog in diepe rust op deze vrije Hemelvaartsdag. Het zonnetje begint voorzichtig door te breken, het warme ochtendlicht schijnt op mijn gezicht. Het is zo heerlijk rustig buiten, echt zalig! Dit is ultieme ‘me time’: tijd voor mezelf om tot rust te komen en m’n gedachten te laten uitwaaien, waardoor er weer ruimte in mijn hoofd komt voor nieuwe ideeën.

… door in beweging te komen

Binnen de wereld van de acupunctuur is het bekend dat beweging uitstekend werkt om je hoofd tot rust te brengen. Met ontspannen wandelen of fietsen breng je letterlijk de energie van je hele lijf in beweging. En mocht er ergens iets vast zitten, zoals die muizenissen in je hoofd, geef je je lichaam op deze manier de kans om die los te schudden. Hierdoor komt er weer helderheid in je hoofd.

Het ideale begin van m’n dag!

Ik loop nu al 77 dagen elke ochtend m’n ommetje, en ik kan eerlijk gezegd niet meer zonder. Het is zo’n fijn begin van m’n dag: even alleen zijn, tijd om na te denken voordat de drukte begint. Na m’n ommetje voelt mijn hoofd altijd heerlijk ruim en helder. Het ideale uitgangspunt voor de start van mijn werkdag. 🌞

Acupunctuur brengt ook beweging

Soms kan je lichaam zo vast zitten, dat een wandeling of fietstocht niet meer voldoende is. In zulke gevallen pas ik acupunctuur toe om vrouwen te helpen bij hun klachten. Zit jouw lichaam ook zo vast? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Plan dan een gratis Intake Sessie met me in: Tijdens deze sessie bespreken we jouw persoonlijke situatie en leg ik je uit hoe acupunctuur jou kan helpen. Met een persoonlijk plan van aanpak gaan we jouw klachten aanpakken, zodat jij je energie weer kunt gaan richten op die dingen die je blij maken.

Aandacht voor de mensen die mij lief zijn

Ik maak de voordeur open en word begroet met een warme knuffel van m’n zoontje. Hij is ook net wakker geworden en heeft zin in ontbijt. Meteen als hij mij ziet, begint hij enthousiast hele verhalen te vertellen over de game waar hij op dit moment mee bezig is. De ruimte in mijn hoofd komt nu goed van pas: Ik kan nu weer vol aandacht aanwezig zijn in de gesprekken met de mensen die mij lief zijn. 💜

#rustinjehoofd #zorggoedvoorjezelf #bewegingbrengtrust #ontspanning #acupunctuurvoorvrouwen #5elementenacupunctuur #acupunctuurutrecht

Heeft dit jouw interesse gewekt?

Ben je klaar voor meer waardevolle tips voor ruimte in je hoofd en rust in je lijf?

Ontvang ze gratis en zonder er iets voor te hoeven doen wekelijks in je mailbox!Je kunt je vanuit elke nieuwsbrief weer hiervoor uitschrijven.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Lees hier alles over in het privacy reglement.