Pijn in je nek of schouder door stress - Hoe kom je er van af?

do 17 maart 2022
Lorem ipsum

Pijn in haar schouder

Het is eindelijk ochtend. De wekker gaat en geradbraakt sleept ze zich uit bed. De pijn in haar schouder was vannacht weer eens niet te harden. Ze kon geen enkele houding vinden waarin ze haar schouder niet voelde. Voorzichtig kleedt ze zich aan. Het lijkt erger te worden als het druk is op haar werk, zoals nu. Ze heeft de muis al aan de andere kant van haar toetsenbord gelegd. Maar ja, bij al het werk dat ze doet, komt nu eenmaal een computer kijken. Dus stoppen met typen is geen optie. Dat wordt weer terug naar de fysio… Laatst had haar vriendin het over acupunctuur, zou dat nog wat voor haar zijn? Ze heeft eigenlijk geen idee wat het is, of wat het doet.

Wat kan acupunctuur voor haar betekenen?

Met deze vraag kwam een klant bij me. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Ja, het is bewezen dat acupunctuur pijnklachten kan verminderen, zeker pijn aan je nek en aan je schouder. Luisterend naar haar verhaal en voelend aan haar pols en haar schouder kon ik niet alleen bepalen waar het nu op dit moment bij haar vastloopt, maar ook wat de onderliggende oorzaak is van haar klachten. En op beide vlakken ben ik met haar aan de slag gegaan. Afhankelijk van wat iemand nodig heeft, zet ik naaldjes zo dun als een haar in of bovenop de huid. Meestal verwarm ik ook met moxa om de spieren te voeden en te ontspannen. Zo breng ik weer in beweging wat vastzit en versterk ik het lijf waar deze het nodig heeft. Op deze manier trekt de pijn uit haar schouder weg en worden haar spieren weer soepel.

Ook geef ik haar tips van dingen die ze zelf thuis anders kan doen

Tevens ben ik samen met haar gaan kijken naar wat ze zelf thuis anders zou kunnen doen om de pijn te verminderen, en waar mogelijk te voorkomen. Zodat die pijn in haar schouder niet alleen weggaat door elke behandeling, maar zij er ook zelf voor kan zorgen dat haar pijn niet elke keer weer opbouwt, zodat deze uiteindelijk helemaal weg zal blijven.

Heb jij pijn en zou je er graag van af willen?

Heb je pijn in je nek of schouder door stress en zou je er graag vanaf willen? Plan met deze link "Afspraak maken" een vrijblijvende telefonische afspraak met me in, of mail me op info@sakura-acupunctuur.nl. Dan bespreken we samen wat mijn expertise voor je kan betekenen. 💜

#pijnvrij #pijndoorstress #pijninjenek #pijninjeschouder #pijnvrijleven #pijnvrijlijf #zorggoedvoorjezelf #sakuraacupunctuur

Heeft dit jouw interesse gewekt?

Ben je klaar voor meer waardevolle tips voor ruimte in je hoofd en rust in je lijf?

Ontvang ze gratis en zonder er iets voor te hoeven doen wekelijks in je mailbox!



Je kunt je vanuit elke nieuwsbrief weer hiervoor uitschrijven.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Lees hier alles over in het privacy reglement.